16/11/2018

GcR Assessora

ÉS L’HORA DE LA GESTIÓ

El model econòmic occidental està patint una profunda reestructuració. Les nostres empreses, per més petites que siguin, no en són alienes. Els anys 2008, 2009 i 2010 ens han deixat una situació complexa amb la que haurem de conviure i adaptar-nos-hi.

La llista de les dificultats del nostre dia a dia és llarga: falta de finançament, tant pel circulant com per les noves inversions; marges bruts molt estrets; costos d’estructura aprimats al màxim per minimitzar les pèrdues; baixa productivitat; plantilles mal dimensionades i un llarg etcètera d’adversitats que no ens han de desmotivar, ben al contrari, les hem de gestionar.

En totes les activitats empresarials hi ha tres “potes” ben definides: el producte (què fem), el procés (com ho fem) i el mercat (on ho venem). La quarta “pota”, la gestió, és l’art d’analitzar, planificar, controlar i decidir quins recursos (humans, financers, tècnics, etc.) hem d’aplicar perquè el nostre projecte perduri al llarg del temps.

Una part important de l’empresariat català domina perfectament el producte, el procés i el mercat. Amb aquests coneixements han aconseguit l’excel·lència, però ara no n’hi ha prou, és l’hora de la gestió.

Els empresaris necessiten crear, treballar en positiu i deixar enrere el pessimisme generalitzat dels darrers exercicis. Per fer-ho s’ha de planificar aquesta nova etapa, no es pot improvisar, s’ha d’implantar el control de gestió com una eina imprescindible capaç de maximitzar els resultats amb els mínims recursos i de crear equips de treball integrats en el nou projecte empresarial.

Gesconrisc, S.L. és sensible a aquesta necessitat i a les dificultats que alguns empresaris, poc habituats a gestionar, poden trobar-se a l’implantar un canvi de model empresarial basat en la gestió.

Per aquest motiu posem a l’abast de tots vostès la nostra experiència i professionalitat per ajudar-los en aquest procés evolutiu que necessiten les empreses del 2011.

Contactin amb nosaltres, sense cap compromís per vostès; els assessorarem i els donarem la nostra opinió per ajudar-los a retrobar el camí de la competitivitat.